Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşeğin ısırdığını görmek

Rüyada eşeğin ısırdığını görmek

Rüyada eşeğin ısırdığını görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşeğin ısırdığını gördüyseniz:

  • Emeklerinizin karşılığını almamanız için hiçbir neden gözükmüyor.

Rüyada eşeğin ısırdığını görmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşek ısırdığını görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek ısırmak isabetli adımlar atacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada eşek dışkısı görmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada eşek taşımak yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalettir.

Rüyada gri eşek görmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kendisine olan güveninin artacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada iki başlı eşek görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine alamet eder.

Rüyada eşeğin kovaladığını görmek karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments