Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gri eşek görmek

Rüyada gri eşek görmek

Rüyada gri eşek görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, işlerini düzene sokacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada gri eşek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yenileniyor, heyecan verici ilişkiler söz konusu olabilir.

Rüyada gri eşek görmek bütçesinin küçüleceğine, rızkının da genişleyeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gri oda görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada gri altın görmek iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada küçük gri fare görmek arzuların yerine geleceğine, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri kapı görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalet eder.

Rüyada gri inci görmek uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gri boya görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada gri güvercin görmek hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments