Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek ısırmak

Rüyada eşek ısırmak

Rüyada eşek ısırmak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada eşek ısırmak gördüyseniz:

  • Belki onların da kendilerine göre haklı olduğu yerler olabilir ya da en azından ne yapmaya çalıştıklarını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada eşeğin ısırdığını görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine delalettir.

Rüyada eşek ısırdığını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşek ısırmak büyük paralar kazanılacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gri eşek görmek güzel ve olumlu haberler alacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, düşmanlarla beraber oturmaya işaret etmektedir.

Rüyada dişi eşek görmek hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada eşek kovaladığını görmek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına yorulur.

Rüyada eşek çifleşmesi görmek maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşek dili görmek insanlar arasında barışın sağlanacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments