Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşek taşımak

Rüyada eşek taşımak

Rüyada eşek taşımak isteklerinin erteleneceğine, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, fakirlikten kurtulmaya, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek taşımak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizin değişmesine veya farklı bakış açılarına sahip olmanız nedeniyle karşı tarafa yanlış mesajlar verebilirsiniz.

Rüyada eşek taşımak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada eşekle su taşımak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına tabir olunur.

Rüyada eşekle yük taşımak hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşekle odun taşımak rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada eşek köpek görmek kolaylıklara kavuşacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine işarettir.

Rüyada çiftleşen eşek görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işarettir.

Rüyada süslenmiş eşek görmek tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada eşek otlatmak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments