Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eş aldatılmak

Rüyada eş aldatılmak

Rüyada eş aldatılmak zorluklarının kalmayacağına, bereketin ve verimin geleceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, eve kapanacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına rivayet eder.

Rüyada eş aldatılmak gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir derdi ile uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada eşin tarafindan aldatildiğini görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada eşinin aldattığını görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada eşi aldatılmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Rüyada eşini aldatan kadın görmek sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada başkasının eşini aldattığını görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Rüyada eşin aldattığını görmek büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski eşinin aldattığını görmek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin seni aldattığını duymak rahatının ve gelirinin artacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments