Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkekten elma almak

Rüyada erkekten elma almak

Rüyada erkekten elma almak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, insanların hayır dualarını alacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkekten elma almak gördüyseniz:

  • Denenmiş, alışılmış, gerçekçi görünen veya çoktan biçimlendirilmiş olaylar, işler veya girişimler işe yaramıyorsa, daha farklı şeylere açık olmanın zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada bir erkeğe elma vermek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin elma verdiğini görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekten elma almak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkekten elma almak istediği herşeye ulaşabileceğine, en pahalı evlerde oturacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan elma koparmak görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Rüyada elma ağacı sallamak çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada yarım elma vermek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı iri elma görmek daha sevgi dolu biri haline geleceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşamının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments