Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım elma vermek

Rüyada yarım elma vermek

Rüyada yarım elma vermek kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım elma vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda tecrübeler size çok şey öğretmiş olabilir.

Rüyada yarım elma görmek rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarım elma vermek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım elma yemek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yarım elma almak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine rivayet eder.

Rüyada yarım ayva görmek sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına inanılır.

Rüyada yarım bina görmek borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım bardak su içmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına yorulur.

Rüyada yarım sigara içmek ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine, hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments