Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan elma koparmak görmek

Rüyada ağaçtan elma koparmak görmek

Rüyada ağaçtan elma koparmak görmek iş ve zaman kaybına uğrayacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada ağaçtan elma koparmak gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada ağaçtan elma çalmak üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma ağacına çıkmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada ağaçta elma toplamak zorlukların aşılacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan elma koparmak görmek her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına yorulur.

Rüyada ağaçtan elma koparıp yemek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı elma ağacı görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sıkıntılarının geçeceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan elma almak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan yeşil elma toplamak anne babanın bu sayede mutlu olacağına, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments