Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağır hasta olduğunu görmek

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına alamet eder.

Rüyada ağır hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Evde tartışabilirsiniz.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine delalettir.

Rüyada ağır hastalandığını görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işarettir.

Rüyada annesini ağır hasta görmek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, iyiliklerden yüz çevirmeye yorulmaktadır.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağır hasta birini görmek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hem moral hem de çareler bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini ağır hasta görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments