Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini ağır hasta görmek

Rüyada kendini ağır hasta görmek

Rüyada kendini ağır hasta görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini ağır hasta gördüyseniz:

  • Riskli sayılabilecek işlerden uzak durmalısınız.

Rüyada birinin ağır hasta olduğunu görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağır hasta olduğunu görmek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, can sıkıntısının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağır hasta birini görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Rüyada ağır hastanın iyileştiğini görmek rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, karamsar ve umutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini ağır hasta görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına tabir olunur.

Rüyada ağır hastalandığını görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, güzel bir hayat süreceğine, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada annesini ağır hasta görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına rivayet eder.

Rüyada ağır hastayı iyileşmiş görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, cesaretini yeninden toplayacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments