Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bi erkekle yakınlaşmak

Rüyada bi erkekle yakınlaşmak

Rüyada bi erkekle yakınlaşmak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, âlim kimselerden feyz alacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, çok büyük başarılara kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bi erkekle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Şüpheleriniz ya da endişeleriniz yersiz olmayabilir.

Rüyada bir erkekle yakınlaşmak kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına delalet eder.

Rüyada tanımadığı bir erkekle yakınlaşmak aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, maddi zararını karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada yakınının erkek bebeği olduğunu görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada tanıdık bir erkekle yakınlaşmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, canını sıkılacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını görmek aileyle iş yapmayacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle yakınlaşmak kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada en yakın erkek arkadaşını görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments