Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yakın erkek arkadaş görmek

Rüyada yakın erkek arkadaş görmek

Rüyada yakın erkek arkadaş görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ekmeksiz kalacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine yorulur.

Rüyada yakın erkek arkadaş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanlardan ya da sevgilinizden uzakta kalmak şu anda sizi büyük ölçüde etkileyebilir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını görmek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada en yakın erkek arkadaşını görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakın erkek arkadaşını öpmek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, hüsrana uğratacağına rivayet eder.

Rüyada yakın erkek arkadaş görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşla evlenmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi en yakın arkadaşıyla aldatmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada en yakın arkadaşla küsmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yoğun duygular yaşayacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine işaret eder.

Rüyada yakın arkadaşını öldürdüğünü görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, şansının da açık olacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments