Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tek terlik giymek

Rüyada tek terlik giymek

Rüyada tek terlik giymek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, terfi alamayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek terlik giymek gördüyseniz:

  • Veya başkalarının anlamsız gelen veya belirsizlik içeren tekliflerini önemsemeyebilirsiniz.

Rüyada tek terlik giymek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada terlik teki kaybetmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tek terlikle yürümek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek terlik görmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, doyasıya sefasını süreceğine yorulur.

Rüyada terlik teki görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, hızlanacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine alamet eder.

Rüyada tahta terlik giymek dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine inanılır.

Rüyada krem rengi terlik giymek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine inanılır.

Rüyada rahat terlik giymek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments