Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev terliği giymek

Rüyada ev terliği giymek

Rüyada ev terliği giymek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada ev terliği giymek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde oldukça başarılısınız.

Rüyada ev terliği giymek ruhlarına mevlit okutacağına, kısmetlerinin çoğalacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada birinin terliğini giymek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni bir terlik giymek çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı terlik giymek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada başkasına terlik giydirmek nimet ve berekete ereceğine, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına yorulur.

Rüyada komşunun terliğini giymek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada farklı terlik giymek zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek topuklu terlik giymek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments