Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek şeyi görmek

Rüyada erkek şeyi görmek

Rüyada erkek şeyi görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek şeyi gördüyseniz:

  • Bir meslektaşınız ya da geçmişte iş yaptığınız bir kişi dikkatinizi çekebilir.

Rüyada erkeğin şeyini tutmak eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek şeyi görmek hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin şeyini görmek yeni bir ilişki yaşanacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada erkek şeyini görmek ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, maddi gücünü yitireceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin şeyini ellemek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, endişelerini silip atacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak yorulur.

Rüyada erkeğin şeyini görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek şeyi görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada erkek şeyi yalamak psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, daha kötü günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments