Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz resmi çizmek

Rüyada göz resmi çizmek

Rüyada göz resmi çizmek onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, zaferler kazanacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, kendisini ona adayacağına, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada göz resmi çizmek gördüyseniz:

  • Verimli konuşmalar veya bilginizi gösterebileceğiniz girişimler ön plana çıkabilir.

Rüyada göz resmi çizmek kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına delalet eder.

Rüyada atatürk resmi çizmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelebek resmi çizmek yalan söylemeyeceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan resmi çizmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada atatürkün resmini çizmek ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek resmi çizmek ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına delalettir.

Rüyada kabe resmi çizmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın resmi çizmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments