Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüz resmi çizmek

Rüyada yüz resmi çizmek

Rüyada yüz resmi çizmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, küs arkadaşların barışacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, herkesin takdirini toplayacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüz resmi çizmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada yüz resmi çizmek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin resmini çizmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine delalettir.

Rüyada atatürk resmi çizmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi resmi çizmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, her şeyin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada araba resmi çizmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada ev resmi çizmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami resmi çizmek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, içebileceğine delalet eder.

Rüyada ağaç resmi çizmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, iflas edeceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments