Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek

Rüyada bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek

Rüyada bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, kendisini keşfedeceğine, bilgi ile donanacağına, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin parmağında altın yüzük gördüyseniz:

  • Dışarıdan bir kişi başarmak istediğiniz konularda üzüntülere neden olabilir.

Rüyada erkeğin parmağında altın yüzük görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin parmağında altın yüzük görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına alamet eder.

Rüyada parmağına altın yüzük takmak rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmağa altın yüzük takmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada parmağından altın yüzük çıkarmak ticaretinin gelişeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının parmağında altın yüzük görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine yorulur.

Rüyada altın yüzüğü parmaktan çıkarmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, kazanca kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada parmağında altın yüzük görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments