Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini müdür olarak görmek

Rüyada kendini müdür olarak görmek

Rüyada kendini müdür olarak görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini müdür olarak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirebilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada genel müdür olduğunu görmek arzuların gerçekleşeceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, çok kötü hissedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski iş müdürünü görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada genel müdürle tokalaşmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhasebe müdürü görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdür tarafından azarlanmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada müdüre yakalanmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Rüyada müdüre bağırmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada müdür olmak gereksiz bir harcama yapılacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments