Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının mahrem yerini görmek

Rüyada başkasının mahrem yerini görmek

Rüyada başkasının mahrem yerini görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, dedikoduya, hayattan yana keyif bulacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının mahrem yerini gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız ciddi ilerleme sağlamanıza yardım edebilir.

Rüyada bir insanın mahrem yerini görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kadının mahrem yerini görmek aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, ticaretinin büyüyeceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin mahrem yerini görmek alın terinin karşılığını alacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada annenin mahrem yerini görmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahrem yerini görmek bulduğu bir hata sayesinde büyük bir yaygara kopartacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına işaret eder.

Rüyada mahrem yerini yıkamak kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahrem yerini traş etmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada kendinin mahrem yerini görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments