Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahrem yerini temizlemek

Rüyada mahrem yerini temizlemek

Rüyada mahrem yerini temizlemek hayırlı bir sürece girileceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada mahrem yerini temizlemek gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız bir şey hakkında fikir beyan etmemek veya ölçülü konuşmak için çok çaba sarf edebilirsiniz.

Rüyada mahrem yeri temizlemek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mahrem yerini temizlemek eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendinin mahrem yerini görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının mahrem yeri görmek işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine yorulur.

Rüyada kendi mahrem yerini görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Rüyada annesinin mahrem yerini görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bir başkasının mahrem yerini görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine tabir olunur.

Rüyada kadın mahrem yeri görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments