Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ele dokunmak

Rüyada ele dokunmak

Rüyada ele dokunmak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ele dokunmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişiler veya akrabalarınız sizi bazı konularda desteklemeyebilir ya da söylemek istediğiniz şeylerin anlamını dahi çıkartamayabilirler.

Rüyada erkek eline dokunmak atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına delalettir.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine rivayet eder.

Rüyada el ele dokunmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk ele dokunmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada eline dokunmak sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin eline dokunmak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ele dokunmak insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments