Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eline dokunmak

Rüyada eline dokunmak

Rüyada eline dokunmak yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, adaletin geleceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, günahlarına tövbe edeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline dokunmak gördüyseniz:

  • Kalpten inandığınız konularda anlaşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada eline dokunmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek eline dokunmak uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, adının kirletilmeye çalışılacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ele dokunmak sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret eder.

Rüyada soğuk ele dokunmak dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına delalet eder.

Rüyada el ele dokunmak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, işlerinin hafifleyeceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine işarettir.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, çok büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin eline dokunmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments