Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin eline dokunmak

Rüyada birinin eline dokunmak

Rüyada birinin eline dokunmak aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin eline dokunmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada erkek eline dokunmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada el ele dokunmak Allah’ın sevgisini kazanacağına, refah içinde yaşayacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine yorulur.

Rüyada ele dokunmak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada birinin eline dokunmak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, başarısının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğuk ele dokunmak çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, işlerinde atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada eline dokunmak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments