Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek eli tutmak

Rüyada erkek eli tutmak

Rüyada erkek eli tutmak çok daha hayırlı yollara girileceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, mallarının da hayırlı olacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek eli tutmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada bir erkeğin elini tutmak büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine yorulur.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak terfi alamayacağına, borçlarının azalacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına yorulur.

Rüyada elinde erkek bebek tutmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hoşlandığı erkeğin elini tutmak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, barış ve sevgi içinde olacağına işaret eder.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak ofisteki ağız tadının kaçacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin bir erkeğin elini tutmak atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments