Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, üzüntülerin daha da artacağına, darlığa düşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına işaret eder.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • İşlerinizle ilgili önemli bir erkek ya da işvereninizle yakın kontaklarınız olabilir.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, terfi edeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı erkeğin elini tutmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha çok çalışılacağına delalettir.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak hastalıklarından kurtulacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın birinin elini tutmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı birinin elini tutmak şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir adamın elini tutmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle el ele tutuşmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments