Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak keyfin ve geçimin kalmayacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara katılımı konusunda yapacağı konuşmalar size anlamsız ya da eksik gelebilir.

Rüyada yabancı erkeğin elini tutmak çok iyi yerlere geleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı erkek elini tutmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı kadının elini tutmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına alamet eder.

Rüyada yabancının elini tutmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada yabancı bir kızın elini tutmak parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına yorulur.

Rüyada yabancı birinin elini tutmak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine işarettir.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine inanılır.

Rüyada yabancı bir erkekle el ele tutuşmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments