Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş olan anneyi öpmek

Rüyada ölmüş olan anneyi öpmek

Rüyada ölmüş olan anneyi öpmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş olan anneyi öpmek gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Rüyada anne ayağını öpmek gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş annemin elini öpmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, bahtının açık olacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ölü anneyi öpmek onlardan hayırsızlık göreceğine, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne eli öpmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş annesinin elini öpmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada ölen anneyi öpmek ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işarettir.

Rüyada anneni öpmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına inanılır.

Rüyada annesi öpmek ihanete uğrayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments