Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğunu kurtarmak

Rüyada erkek çocuğunu kurtarmak

Rüyada erkek çocuğunu kurtarmak sık sık alışverişe gidebileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğunu kurtarmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle girişeceğiniz ilişkiler veya iş birlikleri daha iyi bir geleceğe adım atmanızı sağlayabilir.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğu kurtarmak sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, rızıksız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu ölümden kurtarmak orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine inanılır.

Rüyada erkek çocuğunu kurtarmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir çocuğu boğulmaktan kurtarmak insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak yönetici makamına oturacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalet eder.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments