Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak yalnız hissetmeye, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, neşesine kavuşacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, işlerinin çok iyi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada kaçırılan çocuğu kurtarmak ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Rüyada kaçırılan birini kurtarmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, insanların afiyet bulacağına yorulur.

Rüyada kaçırılan bebeği kurtarmak rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğunu boğulmaktan kurtarmak üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada çocuğu ölümden kurtarmak bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, başka insanları aldatmasına engel olacağına yorulur.

Rüyada çocuğun hayatını kurtarmak bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya, sorunlarını çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu sudan kurtarmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments