Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annenin yüzüğünü takmak

Rüyada annenin yüzüğünü takmak

Rüyada annenin yüzüğünü takmak önemli işler yapacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, evin kasasına giren gelirin artacağına alamet eder.

Rüyada annenin yüzüğünü takmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kişilerle sağlayacağınız uyum, yardımcı olabilir.

Rüyada annesinin yüzüğünü takmak eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, dini inançların güçleneceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada anneye yüzük takmak o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada annenin yüzüğünü takmak rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendine yüzük takmak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada sağ parmağına yüzük takmak gözyaşı dökeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine işaret eder.

Rüyada taşlı altın yüzük takmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada boynuna yüzük takmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına inanılır.

Rüyada çok yüzük takmak sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments