Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüzük takmak

Rüyada çok yüzük takmak

Rüyada çok yüzük takmak sorunların biteceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına inanılır.

Rüyada çok yüzük takmak gördüyseniz:

  • Size keyif veren veya genelde daha eğlenceli olan yollardan gitmek, fikirleri benimsemek ya da yöntemleri denemek isteyebilirsiniz.

Rüyada kalpli yüzük takmak yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güzel yüzük takmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada kalp yüzük takmak geçim sıkıntısına düşüleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızına yüzük takmak dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sol parmağa yüzük takmak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, kişinin daha çok kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının yüzüğünü takmak sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına alamet eder.

Rüyada taşlı yüzük bulup takmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliye yüzük takmak eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments