Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendine yüzük takmak

Rüyada kendine yüzük takmak

Rüyada kendine yüzük takmak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, elde edilecek menfaatlere, aile hayatı içinde çok büyük tartışmaların ve sorunların yaşanacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü ödeyemediği borçtan kurtulacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada kendine yüzük takmak gördüyseniz:

  • Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz.

Rüyada gümüş alyans yüzük takmak üzüleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sağ ele altın yüzük takmak uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işarettir.

Rüyada nişanlanıp yüzük takmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının yüzüğünü takmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski yüzüğünü takmak elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada başkasına yüzük takmak bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, her daim temkinli olacağına, güzel haberler alacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert yüzük takmak kendisi paralayacağına, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğe yüzük takmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, neşeleneceğine, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments