Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna yüzük takmak

Rüyada boynuna yüzük takmak

Rüyada boynuna yüzük takmak ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, gözyaşının dineceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada boynuna yüzük takmak gördüyseniz:

  • Toplumla olan ilişkilerinizde ise, sezgileriniz kullanın.

Rüyada boynuna yüzük takmak insanların takdirine mazhar olacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada boynuna kemer takmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, sevap işleyeceğine işaret eder.

Rüyada boynuna boncuk takmak bazı iş birlikleri yapacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuna şal takmak daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada boynuna saat takmak bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada boynuna inci kolye takmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada boynuna beyaz inci takmak kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına işarettir.

Rüyada boynuna zincir takmak maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, ters giden durumların düzeltileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments