Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğe kına yakmak

Rüyada erkeğe kına yakmak

Rüyada erkeğe kına yakmak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, ticaretinin gelişeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğe kına yakmak gördüyseniz:

  • Yeni insanlarla tanışabilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğa kına yakmak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin saçına kına yakmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada erkek eline kına yakmak eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğe kına yakmak yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine kına yakmak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada birisine kına yakmak yaşadığı zorluğun biteceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, yönlendireceğine delalettir.

Rüyada kızının eline kına yakmak işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, çok dikkat çekeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments