Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada erkek birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada erkek birinin hamile olduğunu görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek birinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Rüyada erkek bebeğe hamile olmak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini erkek çocuğa hamile görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hamile olduğunu ve erkek olduğunu görmek dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğu hamile olduğunu görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olmak borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, dertleri biteceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiği erkekten hamile olduğunu görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments