Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğa hamile olmak

Rüyada erkek çocuğa hamile olmak

Rüyada erkek çocuğa hamile olmak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işarettir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olmak gördüyseniz:

  • Direnmek gücünüzü zayıflabilir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek çocuğu hamile olduğunu görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine yorulur.

Rüyada erkek çocuğa hamile görmek işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak kendi bildiğini okuyacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu duymak sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğun hamile olduğunu görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments