Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeğe hamile olmak

Rüyada erkek bebeğe hamile olmak

Rüyada erkek bebeğe hamile olmak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, geniş bir rızka kavuşacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına işaret eder.

Rüyada erkek bebeğe hamile olmak gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin geçerli sebeplerini açıkladıktan sonra ilerlemeyi sürdürebilirsiniz.

Rüyada kendini erkek bebeğe hamile olduğunu görmek kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, bundan hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeğe hamile olduğunu görmek oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, bazı adımlar atacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalettir.

Rüyada hamile olup erkek bebek görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalettir.

Rüyada erkek bebek hamile görmek kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada hamile kadın erkek bebek görmek rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, başarılarının takdir edileceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada hamileyken erkek bebek görmek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işaret eder.

Rüyada hamile birinin erkek bebek doğurduğunu görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebeğe hamile olmak kısa sürecek bir işe gireceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, kırgınlıkların geçeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments