Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini erkek çocuğa hamile görmek

Rüyada kendini erkek çocuğa hamile görmek

Rüyada kendini erkek çocuğa hamile görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini erkek çocuğa hamile gördüyseniz:

  • İş birliklerinizi zor durumda bırakabilecek şeyle söz konusu olabilir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek rahata kavuşmaya, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine delalettir.

Rüyada erkek çocuğa hamile kalmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada hamile birinin erkek çocuğu olduğunu görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, cebinin para göreceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğu hamile olduğunu görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada kendini erkek çocuğa hamile görmek zorlukları atlatacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada erkek çocuğa hamile görmek lüks içinde olacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini erkek çocuğuna hamile görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments