Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek çocuğu hamile olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğu hamile olduğunu görmek

Rüyada erkek çocuğu hamile olduğunu görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğu hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Hukuki veya parayla ilgili anlaşmaları ya da evrakları kontrol etmeli ya da düzenlemelisiniz.

Rüyada erkek çocuğun hamile olduğunu görmek çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğuna hamile olduğunu görmek kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin erkek çocuğa hamile olduğunu görmek kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu öğrenmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, rahatlayacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa hamile kadın görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına alamet eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile olduğunu görmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments