Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olduğunu ve erkek olduğunu görmek

Rüyada hamile olduğunu ve erkek olduğunu görmek

Rüyada hamile olduğunu ve erkek olduğunu görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu ve erkek olduğunu gördüyseniz:

  • Değişmeyen bir duruma uzun vadeli bir çözüm bulabilirsiniz.

Rüyada erkek birini hamile görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup erkek bebek doğurmak hep onlara layık olmaya çalışacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, borçlarının hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada erkek birinin hamile olduğunu görmek umutlarının yarım kalmayacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hiç olmadığı kadar başarılı olacağı bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi erkeğin hamile olduğunu görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa hamile birini görmek sorunların tarihe karışacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, rahatın ve konforun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşının hamile olduğunu görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kaldığını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin hamile olduğunu duymak alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments