Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek birinin elini tutmak

Rüyada erkek birinin elini tutmak

Rüyada erkek birinin elini tutmak yaşam standartlarının artacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, hayırlı bir karar verileceğine, kız çocuğunun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Hatta, yakında daha da güzel şeyler meydana gelme olasılığı var.

Rüyada başka bir erkeğin elini tutmak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tutmak gönlünün rahata ereceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, kendi bildiğini okuyacağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşının elini tutmak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak gayrimenkul işine girip zengin olacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde erkek bebek tutmak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine inanılır.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin elini tutmak uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada genç bir erkeğin elini tutmak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments