Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin elini tutmak

Rüyada erkeğin elini tutmak

Rüyada erkeğin elini tutmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, bol bol hayır duası alınacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına yorulur.

Rüyada erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Kendinizi affettirmenizi gerektiren durumlar varsa, çok fazla şeyi ortaya dökmek size zarar verebilir.

Rüyada tanıdığı bir erkeğin elini tutmak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğun elini tutmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin bir erkeğin elini tutmak sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, zaaflarına kapılacağına yorulur.

Rüyada evli erkeğin elini tutmak belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet eder.

Rüyada erkek arkadaşın elini tutmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tanımadığı bir erkeğin elini tutmak işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tanıdık bir erkeğin elini tutmak daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin elini tutmak sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments