Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin erkeğin elini tutmak

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tutmak

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tutmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalara girmemeye çalışın.

Rüyada sevdiği erkeğin elini tutmak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeğin elini tutmak kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin bir erkeğin elini tutmak yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin birinin elini tutmak yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin elini tutmak iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanın elini tutmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişinin elini tutmak bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği adamın elini tutmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments