Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek beklemek

Rüyada erkek beklemek

Rüyada erkek beklemek kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada erkek beklemek gördüyseniz:

  • Karşı tarafa ilgisiz davranmanız veya bazı konularla ilgilenmiyormuş gibi bir tavır takınmanız, bazı kişileri utandırabilir veya rahatsız edebilir.

Rüyada erkek beklemek ekmek ve dünya malı alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek beklemek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin beklediğini görmek sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada banka sırası beklemek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada azrail beklemek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine işarettir.

Rüyada birilerini beklemek sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada otobüsü beklemek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Rüyada birinden haber beklemek son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments