Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden haber beklemek

Rüyada birinden haber beklemek

Rüyada birinden haber beklemek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, gelirinin azalacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinden haber beklemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda güvensizlik hissetseniz bile, bunu diğerlerinin görmemesi gerektiğini unutmamalısınız.

Rüyada sevdiğinden haber beklemek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine alamet eder.

Rüyada birinden haber beklemek hükmünün geçmeyeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beklediği haberi almak çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine yorulur.

Rüyada ölüm haberi beklemek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işarettir.

Rüyada haber beklemek sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüm anını beklemek sorunlarının biteceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşini beklemek yüküne ortak olacağına, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, elinin de bolluk göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments