Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birilerini beklemek

Rüyada birilerini beklemek

Rüyada birilerini beklemek ağzının tadının bozulacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine işarettir.

Rüyada birilerini beklemek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamlarla uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada birilerini beklemek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir iş için beklemek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastanede sıra beklemek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine alamet eder.

Rüyada hastanede doktor beklemek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına inanılır.

Rüyada havaalanında beklemek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına rivayet eder.

Rüyada otobüs sırası beklemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yolunu beklemek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğum beklemek sorunlarını gidereceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments