Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebeğe çiş yaptırmak

Rüyada erkek bebeğe çiş yaptırmak

Rüyada erkek bebeğe çiş yaptırmak sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğe çiş yaptırmak gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalacağınız sorunlar veya sorun yaratan kişilerle başa çıkabilmek için sözlerinizi tutmanız gerekiyor.

Rüyada çiş yapan erkek bebek görmek işlerin düzgün gideceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına yorulur.

Rüyada erkek bebeğin çiş yaptığını görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebeğe çiş yaptırmak elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, anlaşmalardan cayılacağına delalettir.

Rüyada erkek bebek çiş yaptığını görmek hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin çişini yaptığını görmek güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada çişini yapan bebek görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek malının ve kazancının tam olacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada bebek çiş yapmak iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments