Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiş yapan erkek bebek görmek

Rüyada çiş yapan erkek bebek görmek

Rüyada çiş yapan erkek bebek görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, Allah’a dua edeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına delalettir.

Rüyada çiş yapan erkek bebek gördüyseniz:

  • Denge kurmanız gerekiyor.

Rüyada erkek bebek çiş yaptığını görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiş yapan erkek bebek görmek büyük başarılar kazanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalet eder.

Rüyada erkek bebeğe çiş yaptırmak yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yaşama dört elle sarılacağına delalettir.

Rüyada erkek bebeğin çiş yaptığını görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına işarettir.

Rüyada bebek çişi temizlemek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kısa süre içinde büyük kazanç sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına tabir olunur.

Rüyada çiş eden bebek görmek kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, büyük borçlara girmeyeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğin çiş yaptığını görmek sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments