Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişini yapan bebek görmek

Rüyada çişini yapan bebek görmek

Rüyada çişini yapan bebek görmek hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, rahatsızlıkların son bulacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada çişini yapan bebek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler varsa, değişiklik yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada çiş eden bebek görmek zorluğa düşeceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiş yapan bebek görmek torunlarına dahi yeteceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek çişi temizlemek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine işarettir.

Rüyada erkek bebeğin çiş yaptığını görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına rivayet eder.

Rüyada bebek çiş yapmak gelirini ve rızkını kaybedeceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada altına çiş yapmış bebek görmek zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe çiş yaptırmak tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin çişini yaptırmak yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments